Billig-Hygiejne.dk
project name

Billig-Hygiejne.dk

Øgede gennemsnitsordren med 270%

description
  • Client:

    Billig-Hygiejne.dk ApS

  • Our Role:

    Konceptudvikling

Billig-hygiejne.dk er en webshop der sælger Danmarks billigste hygiejnebind, tamponer, shampoo og hårfarve. Gennemsnitsordren lå desværre kun på 165kr, da kunderne havde til vane at købe få produkter ad gangen. For kunden kan det allerede betale sig at købe for 100kr på webshoppen i forhold til normalprisen pg.a. den lave pris. De ville gerne hæve gennemsnitsordren betragteligt, da det ikke kunne betale sig med alle de små ordrer at køre reklame.

Vi lavede et modul til deres woocommerce-shop, så kunden sparede mere jo flere produkter de købte. Kunden så en fra-pris på hjemmesiden, og klikkede sig så ind på produktsiden hvor de så priserne på de forskellige antal. Alle produkterne fik samme nedsættelse procentvis.

Løsningen ligner meget det mange kører på markeder, hvor man sparer mere jo mere man køber. Det var aldrig set på webshops før, så det var noget man skulle vænne forbrugerne til. Gennemsnitsordren på webshoppen gik fra 165kr til hele 446kr efter de implementerede vores løsning. 

Andreas Nielsen
Find mig på

Andreas Nielsen

Jeg er en forretningsudvikler fra Herning, der har flere virksomheder bag mig. Jeg elsker at få B2C virksomheder til at vækste, og derfor er jeg partner i the goldwhale.
Andreas Nielsen
Find mig på

Produktsiden

Eksempel på gittervisning

 

Sulten efter mere?

Hver 14 dag sender vi en netværksmail ud med de bedste tips om forretningsudvikling. Vi finder samtidig endnu en vinder af 2 timers gratis forretningsudvikling.
Skriv din email og bliv tilmeldt netværksmailen: