Basicbox
project name

Basicbox

Tamponer og hygiejnebind på abonnement

description
  • Client:

    Basicbox

  • Our Role:

    Konceptudvikling

Basicbox blev udviklet som den første abonnementstjeneste på hygiejnebind og tamponer. Konceptet var ikke som de nuværende tjenester, det var nemlig baseret på en nødhjælpstjeneste også. Kunden kunne selv blande en pakke med hendes favoritprodukter, som så ankom i en lækker diskret pakke hver 3 cyklus. Samtidig blev der så sendt en menstruationskop til en ny afrikansk skolepige hver måned, så pigen kunne fortsætte i skole.

Problemet i Afrika er meget større end den normale danske forbruger ved. Hver 3 pige i Afrika der starter i skole, ender desværre med at droppe ud, hvor menstruation er det største problem. Dette problem skulle belyses på en måde, så folk faktisk ville støtte projektet med enten opmærksomhed eller penge. Målgruppen skulle betale et fast beløb hver måned, hvor folk uden for målgruppen skulle dele konceptet på deres sociale profiler.

Prisen blev 89kr pr måned (Normalt bruger en kvinde for 40-70kr om måneden), så det blev let tilgængeligt for folk der ville støtte projektet. For at give en gulerod til folk der skulle dele konceptet til deres venner, gav Basicbox et halvt års forbrug af en menstruationskop til en afrikansk skolepige for hver person der delte konceptet (Ville koste ca 1kr pr deling). Dette ville få rigtigt mange der normalt ikke støtter nødhjælp til at dele, da det giver et løft af respekt og goodwill fra ens omgangskreds ved at hjælpe en nødhjælpsorganisation.

Andreas Nielsen
Find mig på

Andreas Nielsen

Jeg er en forretningsudvikler fra Herning, der har flere virksomheder bag mig. Jeg elsker at få B2C virksomheder til at vækste, og derfor er jeg partner i the goldwhale.
Andreas Nielsen
Find mig på

Basicbox kort fortalt

Delingsmodul

 

Sulten efter mere?

Hver 14 dag sender vi en netværksmail ud med de bedste tips om forretningsudvikling. Vi finder samtidig endnu en vinder af 2 timers gratis forretningsudvikling.
Skriv din email og bliv tilmeldt netværksmailen: