Giveaway: Online begravelse (nem at starte)
13 feb 2015

Giveaway: Online begravelse (nem at starte)

13 feb 2015

Så er det tid til endnu en giveaway.

Denne giveaway er en meget simpel virksomhed, som alle burde kunne starte.

Hvad sker der efter døden?

Hvad der sker efter døden er måske et af de spørgsmål som er blevet stilet hyppigst. Jeg kan desværre ikke svare på det, jeg kan kun svare hvad der sker efter døden på de sociale medier – nemlig ingenting (med mindre nogen gør noget aktivt for at få dig slettet, og at de kan finde ud af det).

Der er mange der ikke kan finde ud af at slette en profil på facebook, og der er endnu flere der glemmer det eller ikke ved om personen er på de sociale medier. Det er dog helt sikkert at mange har det ubehageligt med døde på facebook.

En nem forretning at starte uden kapital

Det er dog nemmere at få en død slettet fra facebook en de fleste tror. Faktisk skal man bare gå ind på dette link og besvare formularen. Facebook er selv ret ømme omkring døde på facebook, og det blev antaget at der i 2013 var hele 30 millioner døde brugere på facebook. Facebook er altså mere end villige til at hjælpe dig med at få en død væk fra facebook.

Hvordan markedsfører man døden?

Det sværeste ved alle forretninger er altid, hvordan dælan får jeg nogle ordrer ind? De få nuværende løsninger der er på markedet har samme problem, men det kan løses på en meget nem måde. Hvis en af dine nærmeste døde, ville du højst sandsynligt gå til en bedemand og få personen begravet. Bedemanden giver ofte brochurer til kunden med begravelsesbuketter, gravsten, kister og meget andet. Hvis du bruger bedemanden som en form for affiliate, og måske giver ham 10-30% i  kommision, vil han have en stor interesse i at få den ekstra omsætning. De fleste synes det er direkte ubehageligt at have døde bekendte florerende rundt som spøgelser på internettet og de sociale medier, så de vil oftest gerne give 500-1.000kr for at få en persons identitet fjernet fra internettet (og i forhold til lige at have givet 12.000kr for en fysisk begravelse).

En service der ligger op til mersalg

Hvis du ikke har et etisk problem med mersalg i situationer med afdøde mennesker er dette også en oplagt mulighed at lave en masse mersalg (også kaldet krydssalg). Alle billederne ligger allerede på facebook, og derfor kan du frit gå ind og hente samtlige af dem ned, for derefter at sende til køber af servicen. På den måde har den afdødes nærmeste en masse minder og billeder som de ikke ellers ville have haft, og man kan sågar også lave en form for tidslinje til kunden ala den Facebook allerede har. Det er altså nemt at sælge blandt andet billederne på usb-stik eller i skyen.

Andre måder at lave mersalg kunne være at slette den afdøde fra andre sociale medier end facebook (twitter, instagram osv) eller fjerne alle resultater om ham/ hende på google. Mulighederne er mange med denne løsning.

Husk at som altid vil vi gerne gratis hjælpe dig med at komme i gang med projektet :-).

     
     

Sulten efter mere?

Vi sender hver 14 dag en netværksmail ud med de bedste tips om forretningsudvikling. Hver gang vi sender en netværksmail finder vi også en ny vinder af 2 timers gratis hjælp til forretningsudvikling. Tilmeld dig netmærksmailen for at vækste din forretning, og deltag samtidig i konkurrencen om 2 timers gratis konsulent-arbejde :-)

             

Andreas Nielsen
Find mig på

Andreas Nielsen

Jeg er en forretningsudvikler fra Herning, der har flere virksomheder bag mig. Jeg elsker at få B2C virksomheder til at vækste, og derfor er jeg partner i the goldwhale.
Andreas Nielsen
Find mig på
Leave a comment
More Posts
Comments
Comment

 

Sulten efter mere?

Hver 14 dag sender vi en netværksmail ud med de bedste tips om forretningsudvikling. Vi finder samtidig endnu en vinder af 2 timers gratis forretningsudvikling.
Skriv din email og bliv tilmeldt netværksmailen: