Blog

Blog

Varierende belønninger er som juleaften for dine brugere

Kan du huske hvor meget du som lille glædede dig til juleaften? En kilometerlang ønskeseddel, et håb om store hårde pakker og en venten der føltes absurd langtrukken. Juleaften er god ved børn, men hvis du kopierer fundamentet bag juleaften i din virksomhed, kan du skabe samme følelse hos dine brugere og kunder – samtidig med, at du får dem til at blive hos din virksomhed.

Måden det gøres på, er ved at variere de belønninger du giver dine kunder. Gør du det godt nok, kan du ligesom Facebook og Tinder skabe en kæmpe aktiv brugerbase, der bliver ved med at komme tilbage efter mere.

Read More

Hemmeligheden bag Ashley Madisons succes – før de blev hacket

Utroskabssitet Ashley Madison har for mange været det helt store samtaleemne flere gange. Virksomheden har været i medierne utallige gange, og virksomheden går lige til den etiske grænse hver gang. En ting er dog sikkert: De har forstand på at tjene penge. Med en omsætning i 2014 på $150mio og en gennemsnitlig omsætning per bruger (ARPPU) på vanvittige $250, har de formået at skabe en meget stor virksomhed baseret på utroskab – lige indtil de blev hacket her i Juli/ August.

Read More
 

Sulten efter mere?

Hver 14 dag sender vi en netværksmail ud med de bedste tips om forretningsudvikling. Vi finder samtidig endnu en vinder af 2 timers gratis forretningsudvikling.
Skriv din email og bliv tilmeldt netværksmailen: